Ejendomsservice

Ejendoms, Facility & Gartner service

Lad os løse alle, eller nogen af de praktiske serviceopgaver.

Vi tilbyder blandt andet pleje af større grønne arealer, græsslåning, hækklipning, beskæring, mv., samt rensning af fliser og graffiti, specifikke projekter og vedligeholdelse eller renholdelse. Vi varetager stort set alle opgaver, du måtte have brug for at få løst. Sammen med dig udarbejder vi en plan for, hvad vi skal udføre.

Vi tilbyder alle former for renholdelse og vedligeholdelse omkring bolig- og erhvervsejendomme, butikscentre, parker, sportspladser, samt fællesarealer og legepladser ved lejer-, ejer- og andels boligforeninger, grundejerforeninger mv.

Haveservice, intet er for stort. Græsslåning & plænepleje, hækklipning & beskæring, fliserensning af alger & flisepest, graffiti rensning, beskæring af træer & buske, arealpleje hele året, parkpleje & sportspladser.

Vi udfører de aftalte opgaver til aftalt tid, og vi giver en ekstra hånd med, hvis der pludselig er opstår en ekstra eller akut opgave.

Har I brug for tungere håndværker og serviceopgaver, yder vi rådgivning og tilgang til vores netværk af samarbejdspartnere, der alle er professionelle og servicemindede specialister på deres område.

I kan naturligvis også få rådgivning og hjælp ved eventuelle forsikrings- og/eller skadessager på ejendommen.

Kontakt for Tilbud